AN XIN - Πολυκατάστημα
Menu
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Filters
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ηλεκτρική λίμα ποδιών επαναφορτιζόμενη

ART93272

Η λύση για πεντικιούρ στο σπίτι σας: αυτό το εργαλείο κάνει όλα όσα χρειάζεστε: αφαιρεί τους κάλους και το ξηρό σκασμένο δέρμα με ασφαλή τρόπο. Το Pedi περιλαμβάνει 2 κεφαλές κυλίνδρου: έναν λεπτό κύλινδρο για γυάλισμα και καθημερινή συντήρηση και έναν χοντρό κύλινδρο για λείανση επίμονων κάλων και νεκρού δέρματος. Το Flawless Pedi διαθέτει 1 λαβή, 2 κεφαλές κυλίνδρων και ένα καλώδιο φόρτισης USB που λειτουργεί με οποιονδήποτε αντάπτορα τοίχου (δεν περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας τοίχου). Πηγή ισχύος: Μπαταρία Επαναφορτιζόμενη και ανθεκτική στο νερό: Το Pedi έχει δύο ταχύτητες (χαμηλή και υψηλή) που επιτρέπουν την εύκολη ή πιο ισχυρή συντήρηση Εύκολο στη χρήση και στα δύο πόδια, μπροστινά προς τα πίσω τακούνια, δάχτυλα, πλάγια και μπάλες ποδιών Εργονομική σχεδίαση ραβδιού για πιο φυσική κίνηση!

8,00€ με ΦΠΑ

Hoomei Ηλεκτρική λίμα ποδιών αδιάβροχη

HM-7368R

Το εργαλείο εξάλειψης κάλων χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα που λειαίνει και απορροφά το νεκρό δέρμα ταυτόχρονα. Ασφαλές με προηγμένη τεχνολογία ευαίσθητη στην πίεση, που αφαιρεί εύκολα το νεκρό δέρμα, το σκληρό δέρμα, τις ρυτίδες και τους ενοχλητικούς κάλους στα πόδια. Κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και δυνατούς κάλους. Επιπλέον, το προϊόν αφαίρεσης κάλων δεν περιλαμβάνει μόνο την επαναφορτιζόμενη μπαταρία αλλά διαθέτει και κεφαλή γυαλίσματος για τα απαλά πόδια του μωρού. Βάρος 3 kg διαστάσεις : 155x63x32 CM

17,00€ με ΦΠΑ

Kemei αποτριχωτική μηχανή σώματος

KM-1012

Εύκολα και απλά όπου και εάν βρίσκεστε στο σπίτι, το γραφείο, τις διακοπές, χωρίς πόνο να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από πρόσωπο, χέρια, πόδια κ.λ.π. Θα έχετε πάντα και παντού απαλή, γρήγορη και χωρίς πόνο αποτρίχωση, και το κυριότερο ανώδυνα και οικονομικά χωρίς ερεθισμούς, αδιάβροχη για να κάνει την χρήση της πιο εύκολη!

7,00€ με ΦΠΑ

Μηχανή αποτρίχωσης μικροταλάντωσης Yes! Finishing Touch

ART93270

Η αποτριχωτική μηχανή λειτουργεί με μικροταλάντωση και δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα! Διαθέτει αισθητήρα αυτόματης ενεργοποίησης και αφαιρεί άμεσα την τρίχα χωρίς πόνο και ερεθισμούς, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, τα πόδια, τη γραμμή του μπικίνι και οπουδήποτε αλλού θέλετε να αφαιρέσετε τις ενοχλητικές και αντιαισθητικές τρίχες. Είναι λεπτή και ελαφριά, και φορητή για να τη παίρνετε παντού, ενώ ο LED φωτισμός θα σας βοηθήσει να την χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε και δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Φορτίζει από οποιαδήποτε θύρα USB ενώ στην συσκευασία περιέχονται καλώδιο φόρτισης και αντάπτορας ρεύματος σε USB. Ιδανική και για άντρες.

8,00€ με ΦΠΑ